Professzionális CNC gépek gyártása.
Lángvágók. Plazmavágók. Marógépek. Vizzelvágók

 

A B széria azok számára lett kifejlesztve akik szeretnének egy olcsó de azért pontos gépet, garanciával, ingyenes betanitással egész Románia és Magyarország területén. Egy minimális beruházással, bármilyen vas anyagba különböző mintát ki lehet vágni ( 3-100 mm vastag vasba), egy oxigén és butángáz palack segitségével. Egyszerű konstrukció és megbízható, felhasználóbarát felület román és magyar nyelven is ,a Windows biztosítja a gép könnyű használatát.

 

 

L széria a tökéletes választás azok számára, akik jóminöségű gépet keresnek. Ez a legnépszerűbb termékünk. Felszerelhető egyaránt lángvágó fejjel és külünbüző plasmával is. Könnyű, de merev (alumínium profilok) szerkezete lehetővé teszi a nagy sebességet és gyorsulást, amely a termelést is megnöveli. Ugy lett tervezve hogy a nyersanyag (vas) be ill. kipakolása egy targonca segitségével könnyen megoldható legyen. Opcionálisan elszivóasztallal is felszerelhető, hogy a külömböző gáz és fűst ne zavarjon, amely a vágás közben keletkezik.

 

 

Egy gép, amely kielégíti a legigényesebb felhasználókat is. Felépitése nagy és robusztus, kiváló minőségű alkatrészek, lehet rá szerelni akár több plazma- és lángvágó -fejet is. Az F széria ugy lett tervezve és felépitve, hogy helyt tudjon állni nehéz és intenzív működésnek is, akár 3 műszakban folyamatosan. A golyosorsó és a lineáris vezetékek biztositják pontosságot, sebességet és a megbízhatóságot ennél a terméknél. Mivel a föbb alkatrészek megvannak védve a portol, ezert nem igényel kiemelt karbantartást.

 

 

A G széria mechanikusan a legfejlettebb termékünk. Maximális mérete 3,5 m x 3,5 m, merev szerkezet, kiküszöbölve bármilyen mechanikus játék, mivel minden tengelyen golyósorsók vannak, por ellen teljes védelem teszi ezt a szériát a top termékké. Ezt a terméket langvágó fej és plasmán kivül fel lehet szerelni akár vizvágó fejjel is vagy maró fejjel.

 

 

10mm aluminium vágása PMX45 plazmával
10mm inoxtábla vágása PMX45 plazmával

 

 

Cégünk CNC gépek gyártásával foglalkozik.
CNC Plazmavágó, Lángvágó, Vizzelvágó és
Marógépeket gyártunk.

SC Legas Prod SRL
Uileacu Simleului 111/A
Email: legasprod@gmail.com
Tel: 0040-745-328-731