Masini de debitat CNC cu Oxigaz si Plasma. Routere 3D. Automate de Sudura. Masini de debitat cu Jet de Apa

 

Legas Seria B este destinat celor care vor o masina de debitat cu comanda numerica ieftina dar fara a sacrifica precizia, cu garantie, instruire gratuita si suport tehnic in tara. Cu o investitie minimala, puteti debita orice fel de piese din tabla feroasa (cu grosimi cuprinse intre 3 - 100 mm) cu un tub de oxigen si o butelie de gaz butan. Constructia simpla si fiabila, interfata prietenoasa in limba romana, bazat pe sistemul de operare Windows, asigura usurinta in exploatare.

 

 

Seria L este alegere perfecta a celor care cauta valoare ridicata. Este cea mai populara masina din gama produselor noastre. Poate fi echipat atat cu oxigaz cat si cu diferite tipuri de plasma. Constructia usoara dar rigida (din profile de aluminiu) permite viteze de lucru si acceleratii crescute pentru o productivitate ridicata. A fost conceput in asa fel incat sa permita incarcarea si descarcarea mesei de lucru cu ajutorul unui stivuitor. Optional poate fi echipat cu masa cu exhaustare pentru controlul gazelor rezultate in urma debitarii.

 

 

O masina care va satisface si cei mai pretentiosi utilizatori. Constructie robusta de dimensiuni mari, componente de cea mai inalta calitate, poate fi echipat cu mai multe arzatoare oxigaz si plasma. Seria F este construit in asa fel incat sa faca fata unor conditii grele de lucru si exploatare intensa(3 schimburi de lucru). Suruburile cu bile si ghidajele liniare speciale folosite garanteaza precizia, viteza si fiabilitatea produsului. Protectia antipraf a cremalierei si a suruburilor cu bile rezulta in operatii de mentenanta scazute.

 

 

Seria G este din punct de vedere mecanic, cel mai avansat din gama produselor noastre. Dimensiunea maxima de 3,5m X 3,5m, rigiditatea cadrului, eliminarea oricarui joc mecanic prin folosirea suruburilor cu bile pe toate axele, protectia antipraf totala fac din aceasta serie un produs de top. In afara de oxigaz si plasma aceasta contstructie o recomanda atat pentru a fi echipat cu jet de apa sau freza mecanica.

 

 

Debitare cnc tabla aluminium 10mm cu PMX45
Debitare cnc tabla inox 10mm cu PMX45

 

 

Producem masini de debitata cu comanda numerica
oxigaz si/sau plasma, masini de debiatat cu Jet de Apa,
Routere 3D, Aparate de sudat CNC, si masini de debitat
cu Plasma de Inalta Precizie

SC Legas Prod SRL
Uileacu Simleului 111/A
Email: legasprod@gmail.com
Tel: 0040-745-328-731